Eco blusser

Naast brandbeveiliging staat ook milieuvriendelijkheid voor ons op de eerste plaats.

Neufoam Eco werd omvangrijk getest op milieu- en gezondheidsschadelijke substanties evenals op bluscapaciteiten. De milieuvriendelijkheid van Neufoam Eco wordt door een, internationaal erkend, onafhankelijk instituut voorzien van een Milieucertificaat.

Bij een proefanalyse van Bureau Veritas Consumer Product Service Germany GmbH, konden geen gezondheids- en of milieuschadelijke stoffen aangetoond worden. De bestandsdelen van Neufoam Eco zijn zo goed als volledig afbreekbaar.

Hoge bluscapaciteit en milieuvriendelijkheid gaan bij Neufoam Eco hand in hand samen.

The Green Key
In Nederland zijn er reeds een aantal hotels die het gouden niveau hebben behaald omtrent de Green Key. Om ook in aanmerking te komen voor dit keurmerk gaat het vooral om bovenwettelijke inspanningen.

In het handboek van the Green Key kunt u op pagina 19 artikel 11.8 lezen dat u optionele punten kunt scoren indien een u uw hotel voorziet van milieuvriendelijke blussers. Onze Eco-blusser voldoet aan alle eisen gesteld door de Green Key.

Wat is The Green Key?
De Green Key is het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche, en in de markt voor vergader- en congreslocaties, die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), met zorg voor milieu op het bedrijf en de natuur in hun omgeving.

De Green Key staat garant voor de vrijwillige inzet van de ondernemer om meer aan het milieu te doen dan de wet- en regelgeving van hem verlangt. De Green Key is een middel om het duurzame imago van de onderneming naar gasten, overheden en zakenrelaties te communiceren.
Brandpreventie Totaal
Julianalaan 68
7761 XW  Schoonebeek

Email:info@brandpreventietotaal.nl

Mob: +31(0)657900505