Blussers

Uw eerste verweer bij kleinere branden en meer

Onze draagbare brandblussers helpen u om risico's in uw huis of op het werk efficiënt te controleren. 

Zelfs als uw pand is voorzien  van automatische sprinklers, brandblusinstallatie met brandkraan en vaste slanghaspel of andere vaste beveiligingsapparatuur, moet elk gebouw (residentieel, commercieel, industrieel, kantoor, et cetera) voorzien zijn van draagbare brandblussers. Gezien de verschillende klassen van brand (A, B, C, D en F), zult u ervoor moeten zorgen dat u het beste type brandblusapparaat hebt voor het omgevingsspecifieke gevaar. 

Zodra u weet welk type het beste in uw behoeften voorziet, dient u uw brandblusapparaat binnen de vereiste veiligheidsafstand (normaal drie tot vijf minuten afstand) te plaatsen, afhankelijk van het gevaar en de ernst ervan. 

Wij helpen u om te bepalen welke draagbare brandblussers uw organisatie nodig heeft en waar die het beste geplaatst kunnen worden op basis van uw gebouwvereisten. 

Wij bieden verschillende middelen aan om specifieke soorten brand te bestrijden, zoals schuim, water en wateradditieven, CO2, en bluspoeder. Elk middel heeft verschillende kenmerken die samenhangen met het type brand dat het moet bestrijden.

Neem contact met ons op via ons contact formulier, of bel naar 06-57900505
 
Brandpreventie Totaal
Julianalaan 68
7761 XW  Schoonebeek

Email:info@brandpreventietotaal.nl

Mob: +31(0)657900505