Pro-line brandslanghaspels

De nieuwe PRO-LINE haspel is afgestemd op de nieuwe CEN-norm.
Bij de ontwikkeling is samengewerkt met een ingenieursbureau en een universiteit. Dit heeft o.a. geleid tot de compacte automatische kraan.

De vormgeving van de PRO-LINE is onderhanden genomen door een designbureau. In de PRO-LINE is het gebruik van kunststoffen beperkt tot niet-dragende delen, hiermee hebben wij opnieuw gekozen voor degelijkheid die zich vertaalt in probleemloos gebruik, een lange levensduur en een gegarandeerde bluskracht wanneer dit nodig is.
Na 2 jaar ontwikkelen en testen kunnen wij de definitieve test weerstaan en nodigen u uit kennis te maken met de PRO-LINE.

Beproefde constructie

Na een kwaliteitscontrole, bestaande uit o.a. druktest van 25 bar, verlaat de haspel degelijk verpakt de fabriek.
De haspelunit laat zich door het slide-in systeem en de duidelijke montagehandleiding eenvoudig en snel monteren.
Door het slide-in systeem komen de afdichtingen op de bouwplaats niet meer bloot te liggen.
Hierdoor is de juiste werking gegarandeerd en wordt beschadiging van de haspel voorkomen.

Brandslanghaspels

De Pro-Line brandslanghaspel is gefabriceerd en gecertificeerd volgens Kiwa EN 671-1 en CE. en wordt standaard geleverd in RAL 3000 Fire Red, compleet met montagepak (straalpijphaak, slanggeleider, montageplaat en kogelkraan). Bij de ontwikkeling is samengewerkt met een ingenieurs-bureau en een universiteit, wat heeft geleid tot o.a. een kwalitatief hoogwaardig product (Patent). De vormgeving van de Pro-Line haspel is gedeponeerd bij een modellen bureau (Design Protection).

Het gebruik van kunststoffen in de haspel is beperkt tot niet-dragende delen, hiermee is gekozen voor degelijkheid die zich vertaalt in probleemloos gebruik, een lange levensduur en een gegarandeerde bluskracht wanneer dit nodig is.Na een kwaliteitscontrole, welke bestaat uit o.a. druktest van 20 bar waterdruk en 7 bar luchtdruk verlaat de Pro-line haspel degelijk verpakt de fabriek.

De haspelunit laat zich door het slide-in systeem en de duidelijke montagehandleiding eenvoudig en snel monteren. Door het slide-in systeem komen de afdichtingen op de bouwplaats niet meer bloot te liggen. Hierdoor wordt de juiste werking gegarandeerd en worden eventuele beschadigingen aan de brandslanghaspel voorkomen.

Optioneel :
R.V.S. uitvoering (geschikt voor de voedingsindustrie)Zeewaardig bestendig Aluminium uitvoering (geschikt voor zwembaden)
Brandpreventie Totaal
Julianalaan 68
7761 XW  Schoonebeek

Email:info@brandpreventietotaal.nl

Mob: +31(0)657900505